Силвестър Сталоун заряза най-малката си дъщеря в Кан, за да

...
Силвестър Сталоун заряза най-малката си дъщеря в Кан, за да
Коментари Харесай

Слай заряза малката си дъщеря на рождения й ден, за да дойде в България

Силвестър Сталоун заряза най-малката си щерка в Кан, с цел да пристигна в София през уикенда, разбра HotArena.

Той дойде в събота, 25 май, по обяд – самолетът от Ница кацна в 11 часа на летище София, а по-късно се насочи към обичания си хотел, с цел да си почине от полета, както и от натоварената му стратегия по време на филмовия фестивал, където показа фрагменти от „ Рамбо 5 “.

Вече отпочинал, екшън героят откри време да посърфира в обществените мрежи и да поздрави със фотография дъщеря си Скарлет, която навръх 25 май навърши 17 година От профила на хубавицата излиза наяве, че го е чествала на Френската Ривиера.

Слай е тук, защото през днешния ден стартират фотосите на паметния екшън. Това е и повода в Кан да показа единствено част от лентата, само че не и целия филм, озаглавен „ Последна кръв “, писа „ Телеграф “.

Според сюжета героят му се бори с посттравматичен стрес, пробвайки се да води естествен живот в ранчо в Аризона. Спокойното му всекидневие се разклаща, откакто негова близка другарка го моли за помощ – внучката й е изчезнала по време на празненство в Мексико. Героят на Слав незабавно се заема със случая, а гърба му ще пази публицист, чиято сестра също е отвлечена. Двамата ще обединят сили, с цел да се изправят против рискови мексикански картели, които се устоят с трафик на опиати.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР