Силвестър Сталоун ще доведе топ актриси от Холивуд за Непобедимите

...
Силвестър Сталоун ще доведе топ актриси от Холивуд за Непобедимите
Коментари Харесай

Холивудски актриси идват у нас за Непобедимите 5

Силвестър Сталоун ще докара топ актриси от Холивуд за Непобедимите 5. Самият Слай удостовери това във видеообръщение към почитателите, където сподели, че тази поредност му е доста свидна и с нея са свързани повече от 12 години от живота му. Той е завършил фотосите с горчиво-сладко възприятие. Но желае тези филми с изключение на с екшън да допират феновете и с човешки истории, да бъдат гледани и от дамска аудитория.

В бъдеще той ще се занимава с нови планове и счита, че Непобедимите могат да продължат единствено с дами в основните функции, оповестява Телеграф. В киносредите се спрягат имената за Камерън Диас, Мерил Стрийп, Салма Хайек и Меган Фокс.

Четвъртата част на Непобедимите, която бе снимана в Лондон, София и Солун в края на 2021, към този момент е подготвена. Лентата ще бъде показана на фестивала Синема Кон в Лас Вегас. Там бе показан и първият постер на екшъна, който е дълъг 6 метра. На него са силуетите на 11-те съществени герои – изиграни от Сталоун, Джейсън Стейтъм, Анди Гарсия, Меган Фокс, Долф Лундгрен, Джейкъб Скипио, Ико Увайс, Тони Джаа, 50 сент, Ливай Тран, Ранди Котюр.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР