Силвестър Сталоун има над 50 образа в киното: от Рамбо

...
Силвестър Сталоун има над 50 образа в киното: от Рамбо
Коментари Харесай

Силвестър Сталоун отваря вратите на дома си в реалити The Family Stallone

Силвестър Сталоун има над 50 облика в киното: от Рамбо и Роки до симпатичния мафиот Дуайт Манфреди от сериала Tulsa King.

Сега артистът е решил да покаже бащинското си " аз " в риалити формата на Paramount+ " The Family Stallone ", в който звездата ще взе участие дружно със фамилията си.

На 76 години Слай е подготвен да покаже и най-великата роля в живота си – тази на татко. Продукцията предлага на феновете да седнат на " масата на едно от най-известните холивудски фамилии ".

Самият основен " провинен " за сериала споделя, че гледа на присъединяване си в реалити формата като на опция да прекара повече време със фамилията си.

" Това е късмет, в който ще бъда с децата си в работна среда. Те могат да ме видят в деяние и аз да видя тях. " Актьрът дефинира шоуто като " най-хубавият домакински филм ".

Документалната поредност " The Family Stallone " ще е в осем епизода и ще следи и всекидневието на брачната половинка му Дженифър Флавин, с изключение на на трите им дъщери - София (26 г.), Систин (24 г.) и Скарлет (20 г.).

Флавин има лична марка Serious Skin Care, а София и Систин водят подкаста Unwaxed, където също постоянно излизат персонални неща за татко им.

Част от сериала ще покаже и момента, в който Флавин подава документи за бракоразвод през 2022 година, само че единствено месец по-късно се сдобри с артиста: " Естествено, че и това е част от шоуто. Както споделя Джон Ленън: Животът е това, което се случва, до момента в който си правиш други проекти ".
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР