Силва Дончева е завършила история в Софийския университет, а с

...
Силва Дончева е завършила история в Софийския университет, а с
Коментари Харесай

Топ астрологът Силва Дончева пред Lupa.bg: Задкулисието ще победи на изборите

Силва Дончева е приключила история в Софийския университет, а с астрология се занимава от 1992 година Принадлежи към школата от астролози, които работят и с въздействията на съзвездията, а освен на зодиакалните знаци. Води лични семинари по астрология и хомеопатия. 

-Г-жо Дончева, в неделя са локалните избори. Най-оспорвана като че ли е борбата в София, като трима души имат доста близки шансове за балотажа – Васил Терзиев, Ваня Григорова и Антон Хекимян. Какво ще надделее съгласно вас, кое ще е решаващо и кой очаквате на балотажа?

-Първо, в събота има Лунно затъмнение и това е главният фактор. Това значи, че материалните, по-грубите сили взимат превъзходство, защото сянката на Земята ще затъмни Луната, която пък е второто величие. Ако Слънцето е Духът, Луната е обвързвана с прочувствения свят, с сензитивният свят, който е кондензиран с доста по-високи трептения. Първо на 14 октомври Луната затъмни Слънцето, след това Земята ще затъмни Луната - по този начин или другояче ще доминира грубият материализъм, казано с една дума. Това се случва в знака на Скорпиона, който е в съзвездието на Везни, което значи, че изборите няма да са почтени. Те се случват в грубия знак на Скорпиона, където парите са водещ фактор. И всичко това на фона на Лунно затъмнение, което в никакъв случай не е добре – няма алтернатива за положително разглеждане на едно затъмнение.

Това демонстрира, че който има повече пари, който има повече задкулисие, който има повече лукавство - надлежно ще победи.

От друга страна, в случай че преглеждаме слънцата на претендентите, нещата стоят по следния метод: Хекимян не е в добър аспект със Сатурн. Той има доста положителни аспекти през 2024 година, което значи, че даже да загуби, тогава ще завоюва. Васил Терзиев е Близнаци, към неговата рождена дата няма придвижвания на огромни планети, в случай че часът му на раждане не демонстрира нещо друго. Така че неговият хороскоп е доста неразбираем и като всеки, роден под знака на Близнаци, има едни съмнения.

Най-добре стои Слънцето на Ваня Григорова, то е с доста положителни аспекти, което й дава късмет в случай че не за първо, то най-малко за второ място – да отиде на балотаж. Това е изцяло допустимо.

-Т.е, тя е сигурна за балотажа, а за другите двама претенденти не е ясно?

-Поне що се отнася до Слънцето, да. То е извънредно добре сложено. Възможно е да има проблем с часа на раждането, само че ние не разполагаме с него.

Тя е зодия Дева и надлежно нейното Слънце е в извънредно огромно несъгласие със Слънцето на Терзиев. Защото Дева и Близнаци не са в естетика. Така че може би борбата ще е сред двамата.

А към този момент кой ще надделее зависи от доста други конкретики в звездните има карти. Само по Слънцето няма по какъв начин да се дефинира.

-Изборите в последна сметка ще минат и ще заминат. Но какво да чакаме след тях – ще има ли социално успокояване, усмиряване на инфлацията?

-Не. Аз доста приказвам за този аспект, който идва през ноември – сред Марс и Слънцето. Този аспект е много проблематичен, тъй като той ще вкара света в последваща въртележка, която ще е в три посоки. Първото е финансово – тъй като съвпадът е в Скорпион. В последната година и половина и затъмненията бяха в линията Скорпион – Телец. Може да чакаме евентуално цифровизация, евентуално инфлация, сривове на банки... Въобще това е в световен мащаб. Колкото до България, нещата в някаква степен са омекотени.

Предполагам, че смяната на геополитическия фокус се измества от Европа към Средиземнвоморието, Близкия Изток и Средна Азия. Вероятно поради това България ще получи някакъв отдих. При всички случаи финансово българската стопанска система може да си поеме някакъв дъх. Това ще бъде за година – година и половина.

Вероятно няма да посмеят да създадат и всички тези промени, тъй като в един миг ще се окаже, че само съветският газ е вероятният газ. Искаме или не желаеме – просто различен няма. Никой не би си разрешил да спре цялата стопанска система. Ще стартира едно връщане към статуквото, към това, което било преди година – две. Новите неща просто отпадат заради обстоятелството, че няма по какъв начин да се случат. Но като цяло икономическата обстановка е много комплицирана, светът навлиза в нова военна фаза – доста по-жестока от предходната. Може да зародят и здравословни проблеми, тъй като Скорпионът на трето място е и медицински знак, както и морски. Той ръководи океаните – като катаклизми, като някакви естествени феномени, съвързани с океаните, с моретата, с морски борби. През идната 2024 година се чакат забавни събития в международен мащаб. Но България е някак настрана. Икономически не е добре, само че популярност Богу стартира да задържа ситуацията. Още от 2020-2021 година предвиждам, че ще има военни спорове 2024 година

-През пролетта на 2024 година чакаме на небосклона и една комета – тя какво предвещава?
 
-Никога комета не предвещава положителни събития. Винаги можем да чакаме и катаклизми, и военни дейности. Това е на фона на другите планетарни въздействия, тъй като в астрологията единствено едно нещо не води до резултат – би трябвало да има група от събития, които да са фокусирани в едно направление. Тук имаме нов цикъл на Марс, имаме огромен цикъл на Сатурн и Плутон, следва нов цикъл на Нептун и Сатурн и нов цикъл на Съединените щати от 30 години, който също ще се случи 2024 година

Съединени американски щати излизат от 30-годишен интервал и влизат в нов 30-годишен, който няма нищо общо с предходния.

Предишният е бил работлив, отзивчив, кротичък, а в този момент е – боен, раздорен, конфликтен, дори бих споделила шизофреничен и много комплициран.

-Да се върнем въпреки всичко у нас. Колко дълъг съгласно вас ще е животът на сегашното държавно управление? Защото настойчиво се приказва за идна промяна на 6-7 министри?

-Да, това може да стане още след изборите. След 18 ноември, само че преди Нова година. Те си отпътуват по силата на това, че не са свързани с войната в Украйна. В момента, в който нещата се преконфигурират, някои хора надлежно отпадат като нужни. Това са хора, които извършват мокри поръчки на Посолството, които са свързани с военната интервенция в Украйна. А в този момент фокусът се трансформира. Той даже не е Израел и Палестина – той ще бъде различен.

Този фокус ще се появи в края на 2023 – началото на 2024 година, нещо напълно друго, само че то ще бъде толкоз изненадващо и огромно, че съвсем всички ще спрат да се занимават с това какво се случва с Украйна.

-Искате да кажете, че към Нова година следва някаква напълно непредвидена рецесия, пред която всичко друго ще бледнее?

-Да, може и да обвързвано с Израел, само че в това време ще е нещо напълно друго. Защото тя рецесията върви с предястието, както се споделя. Но главното ястие още не е пристигнало.

-А от какъв темперамент ще е тази рецесия, може ли да се предвижда?

-Направленията са три. Някакво световно катурване на стопанската система, някакви революционни обстановки, които са чисто финансови – свързани с цифровизация, със сривове на банки, корпорации, банкрути – които ще доведат малко до връщане обратно. Примерно, ще се опитат да ни цифровизират, само че няма да им се получи, ще има изключителна реакция на хората. Или ще се опитат да трансформират нещо финансово, само че отново няма да се получи – ще има проблем, ще има борби. На второ място е военната обстановка - която е обвързвана със Скорпиона, и на трето място са здравословните рецесии. Скорпионът е обвързван с много заболявания.

Да не приказваме, че тази рецесия, обвързвана с ковида, изобщо не е отминала.

Но в този момент модифицираните вируси ще се пускат скрито. Преди, при ковида, аспектът беше по Дева – а това е един по-кротък знак. Сега обаче, това, което ще се пуска или което ще се манипулира, или изобщо ще е обвързвано със здравословния аспект, ще бъде нещо, което няма чак толкоз да се оповестява по малкия екран, само че може да бъде доста по-смъртоносно. Ще е обвързвано отново със замърсяване, с ваксини, с вируси, които поразяват цялата линия Телец – Скорпион. Телецът е гърлото, щитовидната жлеза, а Скорпионът дава отговор за отравянията, половата система, репродуктивната система, радиацията. При подобен аспект през 1944 година са пуснати двете атомни бомби в Хирошима и Нагасаки.

-Т.е., да стягаме коланите и изобщо да не се надяваме на спокойна година?

-Не, не. През 2020 година стартира 35-годишен цикъл, който значи - прибиране по къщите, всеки да си оправи градинката и дома и да се опита да живее малко по-прибрано, по-стегнато, по-организирано. Този цикъл стартира в знака на Козирога, а той значи – ред, дисциплинираност, въздържаност, сухота и загради, загради, загради. Изграждане на стени. И в това време би трябвало да си оправим вътрешния свят. Козирогът желае да опази хората такива, каквито са, а не да ги обезличи и всички да станат идентични. Той желае да се свържем с корените си.

 

 

 

 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР