Силно разложен труп на жена е бил открит в събота

...
Силно разложен труп на жена е бил открит в събота
Коментари Харесай

Откриха силно разложен труп край Поморие, вероятно е на изчезналата полякиня

Силно разкапан мъртвец на жена е бил открит в събота сутринта в горичка край Поморие, тялото е висяло на дърво, оповестиха от полицията в Бургас. Засега трупът не е разпознат, само че се допуска, че е на търсената 41-годишна полякиня Александра Фулара, изчезнала на 30 юни от поморийски хотел, сподели представителят на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Цветелина Рандева.
Тялото е откарано за аутопсия в катедра Съдебна медицина към УМБАЛ Бургас, която е удостоверила, че няма следи от принуждение.
Трупът е открит при следващата издирвателна акция на полицията, която 20 дни търсеше полякинята. Униформени се натъкнали на обесената жена на място, отдалечено на към 500 метра от хотела, от който полякинята изчезна. Въпреки че търсената полякиня имала огромна татуировка на рамото, тялото било толкоз разложено, че тя не се виждала, разкриха осведомени. Откритата жена обаче била с облекла, които отговаряли на тези, които носела изчезналата полякиня. Предстои различаване, споделиха от полицията.
Все още не е ясно за какво 41-годишната треньорка по карате е решила да постави завършек на живота си по този отблъскващ метод.
Тя пристигнала на отмора в България на 26 юни, дружно със брачна половинка си и двете им деца - момче на 15 година и 8-годишно момиченце. На 30 юни към 17 ч. споделила на мъжа си, че ще излезе да се разноски. Била облечена с рокля и джапанки. Нито една от камерите на хотела и прилежащия почивен комплекс обаче не е засякъл излизането на полякинята, по тази причина криминалисти допуснаха, че тя може да е скочила от терасата на хотелската стая, която е на 1-я етаж.
По време на издирването полиция ревизира десетки квартири и хотели в Поморие, а брачният партньор на Александра - Бартоломей Фулара бе извикан за още един разпит в България.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР