Силно казано познавам Георги Семерджиев. Помня го от случайна среща.

...
Силно казано познавам Георги Семерджиев. Помня го от случайна среща.
Коментари Харесай

ИЗВЪНРЕДНО: Полицайката Симона Радева проговори за Семерджиев - слабо го познавала

Силно казано познавам Георги Семерджиев. Помня го от инцидентна среща. Това съобщи пред Софийския градски съд Симона Радева, някогашна полицайка, очевидец по делото " Семерджиев " за злополуката, която лиши живота на две млади дами в София.

Ходила съм към 5-6 пъти на автомивката, която той има. Тогава работех в столичното 1 районно управление (на МВР). Ходих в автомивката да си мия колата, твърди Радева. Тя уточни, че знае кой е служителят Зоро, който работел там.

Не съм била очевидец на самия случай. В късния следобяд преди злополуката бях там. Даже останах, пих кафе с едно момиче. Тръгнах си, към този момент беше мрачно, съобщи Радева.

Около 23 часа стигнала до дома си в кв. " Банишора ", само че се сетила, че евентуално ключовете ѝ са в автомивката. Тръгнала натам, обадила се на Семерджиев. Той не вдигнал. След това се чула с мияча, била го записала като Зоро. Питала го дали ключовете ѝ са там. Той обяснил, че ще ревизира. Тя към този момент карала натам.

На бул. " Черни връх " видяла злополуката. Спряла, звъняла на гаджето си Мирослав Якимов. Той работел в 4 районно управление (на МВР), точно той дава отговор за региона на злополуката. Мъжът бил там, както и доста други чиновници. Радева изясни, че и гаджето ѝ познава Семерджиев.

Говорила с гаджето си, обяснила му, че си не запомнила ключовете на автомивката. Тогава се обадила отново на Зоро. Разпознала гласа на Семерджиев. Тонът му бил спокоен. Помолил я да вземе стълба от автомивката му и да я донесе пред дома му. Обясни, че на автомивката намерила ключовете от своя дом. Там били мияча Зоро и друго момче.

Снимка: Булфото
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР