Силният старт на сезона на фланговия нападател на Локо (Пловдив)

...
Силният старт на сезона на фланговия нападател на Локо (Пловдив)
Коментари Харесай

Чуждестранни тимове следят новата звезда на Локо

Силният старт на сезона на фланговия нападател на Локо (Пловдив) - Бабакар Дион е видян и от задгранични скаути, настояват в Белгия. 25-годишният футболист е роден в Сенегал, само че израства в европейската страна и има неин паспорт.

Той дойде на " Лаута " преди началото на акцията, като подписа контракт за две години. Преди това носеше екипа на белгийския Мускрон. Според локалните медии с изявите си Бабакар е провокирал интереса на отбори от втора френска дивизия, както и на няколко белгийски клуба. Имена обаче не се загатват.

От началото на акцията Дион е бил на терена във всичките 11 турнирни мача на " черно-белите ", като в 9 бе в стартовата единадесеторка. Белгиецът означи и победното попадение в градското дерби с Ботев (1:0). Очаква се той да започва и в идния конфликт със Спартак (Варна). Гостуването на пловдивчани в морската столица е в понеделник, 10 октомври, от 16:00 часа.

За него старши-треньорът на Локомотив (Пловдив) - Александър Томаш обмисля да направи съществени рокади. Те се постановат поради показаното в предходния кръг против ФК ЦСКА 1948 домакинска загуба с 1:3. Очаква се централните бранители Луан и Бидунга да се завърнат в групата след травми и да започват измежду 11-те за сметка на младите Паскалев и Павлов, написа " Тема Спорт ".
 Белгийски нападател стартира тренировки с Локомотив (Пд)
Белгийски нападател стартира тренировки с Локомотив (Пд)

Юсуф Сила е младеж на Торино
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР