Силният човек в Продължаваме промяната направи първи коментар на резултатите

...
Силният човек в Продължаваме промяната направи първи коментар на резултатите
Коментари Харесай

Петков с първи коментар: Загубихме! ГЕРБ и ДПС да направят правителство   


Силният човек в " Продължаваме промяната " направи първи коментар на резултатите от изборите.

Искаме да уважим избора на хората, заради което в този момент ГЕРБ носят голяма отговорност. Сега е техен ред да създадат коалиция, защото народът им даде мандат. Това съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната " Кирил Петков, съобщи кореспондент на Novini. bg.


Петков бе безапелационен, че от Политическа партия няма да влизат в коалиция с партията на Борисов.

Ние обещахме на нашите гласоподаватели, че коалиция с Движение за права и свободи и ГЕРБ няма да бъде направена. Ние обещаваме преди изборите и ще си осъществим обещанията, акцентира той.

Ние ясно споделяме, че сме изгубили изборите с три %. Това дава явен мандат на ГЕРБ и Движение за права и свободи да създадат коалиция и да ръководят страната. Ние ще се борим за европейска България, със обществен бюджет, който ще усилва приходите на хората. Чака ни нелека зима, искам триумф на ГЕРБ във образуването на държавно управление, разяснява от своя страна и Асен Василев.

По думите му от Политическа партия не са съгласни с метода, по който ГЕРБ са управлявали страната, само че " по този начин взеха решение българските жители ".

Ние имаме вяра, че България би трябвало да тръгне по нов път. Нашите 60 депутати, в случай че имаме и толкоз, няма по какъв начин да попречат на образуването на коалиция, разясни още Василев.

И Петков, и Василев бяха единомислещи, че отсега-нататък ще бъдат градивна съпротива, както е отредил българският народ, и ще наблюдават за харченето на всеки един лев на българските данъкоплатци.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР