Силният човек в Пирин (Благоевград) Ива Уорън заяви пред Sportal

...
Силният човек в Пирин (Благоевград) Ива Уорън заяви пред Sportal
Коментари Харесай

Ива Уорън: Пирин гони Купата на България, дано Станислав Манолев се завърне

Силният човек в Пирин (Благоевград) Ива Уорън съобщи пред Sportal TV в предаването " От дузпа в тъч ", че на 23 юли стадион " Христо Ботев " ще бъде изцяло освежен за футбол, както и за аудитория по трибуните. Освен това, че Пирин ще гони Купата на България през този сезон, с изключение на промоция в елита на България.

" Работим интензивно, въпреки че последните 3-4 месеца беше мъчно, само че напредваме съществено. Мисля, че с изключение на построяването на козирката, всичко друго по ремонтите на стадиона ще бъде готово за старта на сезона 2020/2021. В момента сме в ремонт на всичко, имаме седалки на всички места, само че се надявам, че на 23 юли стадион " Христо Ботев " ще бъде подготвен, с цел да посрещне аудитория, в случай че бъде разрешено ", показа Уорън, който разкри задачите на клуба през идната акция.

" Мисля, че задачата на всички е да се върнем, където ни е мястото - efbet Лига. Ще играем за победа във всеки мач и ще гоним Купата на България. Спечелихме Николай Бодуров с нашите проекти. Ние сме огромен тим, Пирин е огромна планина. Работим от 9-10 месеца съществено, като се вижда, че желаеме да се случват нещата вярно. Целта ни е да вършим всичко професионално и да реализираме най-хубавото. Всеки един професионален футболист, който е израснал в нашата школа, би трябвало да желае да се върне. Ще бъда извънредно щастлива, в случай че Станислав Манолев се завърне при нас. Пирин желае да събере доста положителни футболисти израснали в Благоевград. Имаме няколко финала за Купата, нека се върнем в efbet Лига и да успеем да създадем добър сезон ".

Уорън изясни за какво Пирин е желал да бъде преустановен сезона във Втора лига. " За нас беше по-добре да се приключи сезона, защото трябваше да се изиграят 12 мача в малко време. Именно заради това спортно-техническото управлението беше на мнение, че е по-добре да не се доиграва сезона.

До 10 юни ще можем да съберем тима, който желаеме да започва подготовка с нас. Надявам се, че ще успеем да вземем набелязаните играчи, само че няма да разгадавам имена ", съобщи мощната дама в Благоевград.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР