Силната фирмена култура е жизненоважен градивен елемент за насърчаване на

...
Силната фирмена култура е жизненоважен градивен елемент за насърчаване на
Коментари Харесай

3 съвета за изграждане на процъфтяваща фирмена култура

Силната фирмена просвета е жизненоважен конструктивен детайл за поощряване на среда, в която чиновниците ще бъдат щастливи, продуктивни и по-склонни да бъдат част от вашия бизнес дълго време. Въпреки че това може да наподобява прекомерно базово за модерните стартъп компании, някои промишлености от дълго време залагат на нейното възстановяване. Това не означава безусловно, че всички провокации ще изчезнат. За някои предприятия оборотността на кадрите ще бъде непрекъсната мощ заради естеството на промишлеността. Но до момента в който изграждате атрактивна среда, в която хората могат да укрепват умения и да получават скъп опит, ще можете да начертаете по-стабилен курс за бъдещето. Тези три съвета могат да ви оказват помощ да изградите процъфтяваща фирмена просвета. 

Водете поредна комуникация 

В среда с огромно текучество може да бъде мъчно да се поддържа добра фирмена култура в целия екип. Ето за какво връзката и укрепването на главните организационни полезности би трябвало да се случват по-често. Комуникацията по време на срещи на екипи, визити отвън обекта и даже текстови известия могат да оказват помощ. Естествено, това значи, че бизнес водачите би трябвало да дават образец чрез думите и дейностите си, като подсигуряват, че културата се вкоренява от горната страна надолу. Трябва да се приветстват разнообразни отзиви, защото това може да подтиква нововъведенията и продуктивността. Но в последна сметка притежателите на компании би трябвало да търсят чиновници, които споделят работната нравственос и кариерните желания, които ще им разрешат да се разпространят и в останалата част от екипа.

Фокусирайте се върху оформянето на кариерната среда 

Наскоро имах опция да беседвам със Стив Грау, основен изпълнителен шеф на транспортния снабдител Royal Ambulance. Грау преди малко се класира на 25-то място измежду ТОР 50 на топ-изпълнителните шефове на Glassdoor за 2019 година за дребния и междинен бизнес и по време на нашия диалог по имейл той означи: „

" Поради естеството на нашата промишленост новонаетите служители често остават в компанията единствено една година или по-малко, преди да продължат напред. Вместо да се опитваме да се преборим с това, нашият вицепрезидент по човешките запаси ни оказа помощ да създадем система, която да стане основа за кариерата им тук. Използваме чиновници за теренно образование като наставници, предоставяме стипендии за продължаващо образование в сектора и така нататък Ние сътворяваме среда, в която се предизвикват ученето и растежът, без значение дали кариерата на някой ще продължи с нас или не ", обяснява Стив Грау. 

В резултат на това просветително мислене 55% от новонаетите служащи на Грау идват от рекомендации на чиновници. " Когато покажете на чиновниците си, че се грижите за техните кариерни цели, те влагат повече в работата си, тъй че потърсете способи, по които можете да обучите хората за възстановяване на техните умения и качества. По този метод, даже и да не останат във вашата компания, те отново ще останат с позитивно усещане, което може да ви бъде от изгода при придобиването на бъдещи гении.

Приемете, че нововъведенията могат да дойдат отвсякъде 

Работата в промишленост с огромен оборот на фрагменти може да служи като преимущество, защото новите чиновници носят по-широк набор от опит. Това може да ви помогне да определите способи за възстановяване на вашия бизнес.

Компаниите със мощна просвета схващат, че новите хрумвания и нововъведения не постоянно идват от съвещанията на борда. Не се опасявайте да давате на чиновниците на по-ниско равнище във вашата организация по-големи отговорности. Направете ги част от екип, работещ по основен проблем. Или бъдете като Гугъл, който дава на членовете на екипа си свободно време за работа по планове или проблеми, които ги интересуват. Това освен ще доразвие новите умения на чиновниците, само че и ще укрепи вашата известност в сектора. Когато евентуалните чиновници осъзнаят, че техният глас може да промени разликата на най-високо равнище, те ще бъдат доста по-заинтересовани да допринесат повече за вашата организация. 

Дженифър Спенсър, основен изпълнителен шеф на Energent Media, пред 

Превод и редакция: Нели Тодорова
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР