Силна, стилна и секси – това е Христиана Парова, нашият

...
Силна, стилна и секси – това е Христиана Парова, нашият
Коментари Харесай

Инфлуенсър на годината: Хриси Парова- @hrisiparova

Силна, стилна и секси – това е Христиана Парова, нашият инфлуенсър на годината. Истински образец за подражателство, Хриси всекидневно стимулира хилядите си почитатели да се занимават със спорт и да се усмихват повече. Тя съумя да се потвърди като водещ инфлуенсър в България относително бързо. Това се дължи на всеотдайността и особения сексапил, с който прави всичко, което разгласява в интернет. Тези и доста други качества помогнаха на Хриси да се трансформира в първия притежател на наградата " Инфлуенсър на годината ", 2018г.

Разберете малко повече за нея в последващите редове, надяваме се думите на Хриси да ви създадат също толкоз положително усещане, колкото на нас!

 2122119

Хриси, с изключение на фитнес инструктор и инфлуенсър, с какво друго се занимаваш?

Общо взето с това може да се заключи, само че върша и подготвителни режими за девойки, които не мога да упражнявам онлайн. Работя освен в България, имам и доста клиенти от Европа, за които върша онлайн тренировки.

 

Пречи ли едната специалност на другата?

За мен това да съм инфлуенсър не е тъкмо специалност и не е нещо друго от това, в което съм решила да се изявявам. Като човек, който води лични тренировки, го одобрявам за плюс и точно поради това имам ангажимент като инфлуенсър. Имам таргет група, която в огромния си % се състои от дами, които се стремят към здравословен метод на живот и тренировки. Публикувам това, което върша, и това, от което хората се вълнуват.

 

Кога стартира да заснемаш по какъв начин тренираш?

Започнах в клипчетата малко откакто родих, тъй като тогава започнах интензивно да се занимавам със спорт. Преди това работих като брокер на недвижими парцели и спортът не ми беше приоритет. Но като всяка жена, след раждането си взех решение, че внезапно би трябвало да вляза във форма. Започнах да чета по тематиката и да тествам разнообразни неща върху себе си. Резултатите бяха налице и скоро започнаха да идват запитвания от дами, които виждаха напредъка ми в обществените мрежи. Съвсем любителски и на смешка снимах измененията в тялото си, без никакъв подтекст да привлека клиенти или да стана инструктор. Но с времето дамите упорстваха да упражняват с мен и по този начин много бързо напреднах в специалността си. Смятам, че и клиентките ми са удовлетворени от работата с мен.

Вижте повече на: Jenite.bg
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР