Силна последна четвърт донесе победа на Черно море Тича над

...
Силна последна четвърт донесе победа на Черно море Тича над
Коментари Харесай

Черно море Тича тръгна с победа в контролите. Патрика пробва нов сърбин

Силна последна четвърт донесе победа на Черно море Тича над Черноморец със 79:64 в първа контролна среща и за двата състава. Дебют за бургазлии направиха всички нови задгранични попълнения, а за Черно море игра пристигналият на проби от Сърбия Коча Йовович, както и завърналият се от Франция Симеон Илиев-Чайката. За варненци не игра Пламен Алексиев, а за противника в игра не влязоха най-младите в състава Томас Читадзе и Мартин Чоков.



Двубоят бе доста равностен, като разликата се получи при започване на последния интервал. На почивката задатъкът на Черно море бе единствено три точки - 36:33, а и третата част бе панер за панер.

Михаил Молдов с 12 точки бе най-резултатен за домакините, 11 плюс 7 битки добави Кристиян Кръстев, Симеон Илиев приключи с 10 точки и 6 битки. Йовович игра 26 минути и запиа 4 точки, 4 битки, 4 откраднати топки и 2 асистенции.

В състава на Черноморец Робърт Георгиев се отличи с 13 точки и 7 битки, Блейк Рейнолдс добави 10 точки и 7 битки. Бургазлии взеха битката откакто Миленко Велкович и Джордан Бътлър овладяха по 12 топки.

23 против 11 неточности наклониха везните към Черно море.

" Много съм удовлетворен от отбраната, която показахме. Имахме разнообразни проблеми в подготовката, като брой играчи, само че през днешния ден множеството от момчетата демонстрираха много мъдрост в експанзията си, тъй като доста постоянно когато си нападателен просто не можеш да се контролираш. Етапът на който се намираме е много напреднал. Очакваме да се подсилим, просто е въпрос на време. Но на този стадий съм доста удовлетворен от показаното, момчетата демонстрираха себе разпределяне, играхме на скорост. Започнахме прибързано, не ни спореше при стрелбата от далечно разстояние. В следствие напрежението, което бяхме сами си вкарали спадна и започнахме да играем нашата игра. Изключително, извънредно съм удовлетворен от момчетата, които влязоха от пейката. В мач, който вкарваме 79 точки, запасите ни означиха 44 ", съобщи старши-треньора Галин Стоянов–Патрика.

" Очакваме да се подсилим с състезател на позиция 2-3, имаме потребност от човек, който може да вкарва 15-17, за какво не и 20 точки на мач и да може да сътвори една концепция повече обстановки по периферията. В момента употребявам много постоянно играчи на непривични за тях позиции. Те демонстрират ужасно израстване, доста добра игра, само че в последна сметка някой на друга, не своя позиция може да е доста добър, само че единствено по отношение на себе си.
Коча искаше да покаже и той доста неща от себе си през днешния ден. Единственото, което мога да кажа за него е, че той играе доста нападателна отбрана и трансформира играта на противниковия тим. Започна мощно и нападателно, в следствие се измори, което е обикновено при отсъствието на Пламен на позиция 1. Играч който ще пази нападателно, ще основава положения за съотборниците си, ще води темпото на тима, само че не е състезател, който ще вкарва по 20 точки на мач. Въпреки че е сърбин, той с държанието си е като българин от тима – желае с положителната си игра желае да помогне на този тим и този клуб да успее ".

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР