Силите на Народната милиция на самопровъзгласилата се Донецка народна република

...
Силите на Народната милиция на самопровъзгласилата се Донецка народна република
Коментари Харесай

Американец е загинал при боевете в Донецка област

Силите на " Народната милиция " на самопровъзгласилата се Донецка национална република (ДНР) са умъртвили при бойни дейности на 23 август американския жител Алън Джошуа, воювал на страната на Украйна, разгласи през днешния ден омбудсманът на ДНР Даря Морозова, представена от ТАСС.

Това нейно изказване не е доказано по самостоятелен път.

Морозова сподели, че американецът, който тя назова " наемник ", е бил погубен при боеве в региона на селището Егоровка. На мястото били открити документи на името на Алън Джошуа, американски жител, роден през 1998 година, от Мемфис.

" Потвърждаваме готовността си да предадем тленните му остатъци на роднините, с цел да бъдат заровени ", добави Морозова.

По думите ѝ ДНР е уведомила Съединените щати и ръководителя на наблюдателната задача на Организация на обединените нации в Украйна Матилда Богнър.

Вчера Държавният департамент на Съединени американски щати удостовери, че неотдавна в Украйна е умрял жител на страната, и още веднъж прикани американците да не пътуват до Украйна, а тези, които към момента се намират на нейна територия, по опция да я изоставен неотложно, показва Ройтерс.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР