Силен летен сезон очакват в курорта Албена тази година. До

...
Силен летен сезон очакват в курорта Албена тази година. До
Коментари Харесай

Курортът Албена очаква силен летен сезон

Силен летен сезон чакат в курорта " Албена " тази година. До момента за отмора там са се записали два пъти повече германци спрямо предишното лято. От комплекса разчитат още на българските туристи и фамилиите с деца, като тази година е помислено особено за грижите за най-малките.

Първите посетители идват в " Албена " на 9-и април. Те са от Германия и ще се настанят в един от хотелите на комплекса.

" Става въпрос за резервации, които са за по 21 дни тук, с включена балнеологична стратегия ", съобщи Велина Гюмова, старши управител продажби " Албена " АД.

През юни се чака броят на туристите да се усили, за което приказват и стратегиите за чартърните полети на туроператорите. Както и предишното лято ще се разчита доста на записвания на туристи в последния миг.

" Към момента към този момент наваксахме записванията от предходната година. Но се надяваме да бъдат доста по-добри. Пак ще бъдат Last Minute, само че главните пазари като Германия, Австрия, Полша, Чехия да се завърнат и да запълнят главният контингент ", добави Велина Гюмова.

Направените до момента резервации демонстрират, че за момента туристите от Германия в морския курорт ще бъдат два пъти повече спрямо предходната година.

" Не сме наваксали 2019 година, имаме много работа по тази скица на деяние. Но по този начин или другояче работим независимо с две огромни рекламни организации една в Германия и една в Австрия, със съществени бюджети за независима реклама. Надяваме се това да повлияе позитивно на резервациите ", добавиВелина Гюмова, старши управител продажби " Албена " АД.

Българите още веднъж са мечтани посетители в комплекса, като този път има специфични изненади за фамилиите с дребни деца.

" В момента сме в договаряния да създадем в Албена спомагателни детски площадки, които са много новаторски. За първи път ще ги видят в България. Захранват се с кинетична сила ", сподели още Велина Гюмова.

Въпреки повишаването на тока и храните, цените за отмора през това лято в курорта " Албена " остават непроменени.

Репортер: Деян Михайлов
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР