Силен коментар по най-горещата тема в държавата - хазарта, направи

...
Силен коментар по най-горещата тема в държавата - хазарта, направи
Коментари Харесай

Ицо Хазарта с горещ коментар по темата с хазарта - slava.bg

Силен коментар по най-горещата тематика в страната - хазарта, направи индивидът с най-актуалното име сега, рапърът Ицо Хазарта.

„ Не мога да претърпявам прякора си, в никакъв случай не съм играл
хазарт, за мен това е невероятна тъпота! “, съобщи във вечерното шоу на Николаос Цитиридис музикантът, който по паспорт се води Христо Петров. Без да се церемони, Ицо се изрече и за собствеността на лотарията. „ Все едно дали ще бъде държавна или частна, аз в никакъв случай няма да играя. И не поучавам никой да го прави, тъй като това е страшна нелепост “, отсече в типичния си жанр той.

Във вечерното шоу Хазарта описа за свое скорошно пътешестване до Тайланд, където получил тежко стомашно неразположение. След като изслуша патилата му по екзотичните курорти, водещият Цитиридис го попита дали не се тормози от прякор си - Валери Симеонов можел да го национализира и от национален будител да го трансформира в държавен чиновник. „ От стомашното разстройство в Тайланд напълно естествено диалогът стигна до Валери Симеонов “, усмихна се пренебрежително в отговор Хазарта в студиото на bTV.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР