Силен човек в ГЕРБ отправи поредни критики към правителството.Дори една

...
Силен човек в ГЕРБ отправи поредни критики към правителството.Дори една
Коментари Харесай

Дончев, ГЕРБ: Държим се като кандидат-член на НАТО, а не като член

Силен човек в ГЕРБ насочи следващи рецензии към държавното управление.

Дори една страна да е член на НАТО, тя не трябва да бъде единствено потребител на сигурност, тя би трябвало да има войска и да отстоява суверенитета на страната. Това заяви Томислав Дончев от ГЕРБ в изявление за Дарик радио.

,,Не подкрепям витиеватата ни позиция сега по тематиката, като че ли се държим като кандидат-член на НАТО, а не като член``, разяснява Дончев. 

Според него в момента спор в горещата фаза няма и това е добре, но по думите му в момента двете страни, от една страна НАТО, от друга Русия, се обстелват с реплики.

Като директна интервенция във вътрешните работи дефинира държанието на Русия по отношение на България Томислав Дончев. Той разяснява още, че все още не е напълно ясно по какъв начин се нарежда Румен Радев в актуалната обстановка. 

Аз обичам измененията, само че когато приказваме за Конституцията, би трябвало да подхождаме с здравомислие, тъй като въпреки всичко това е Законът на законите, съобщи Дончев по отношение на тематиката за промени в Конституцията, написа Novini.bg. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР