Силата също каза на 56-годишния, че процесът на екстрадиция“ вече

...
Силата също каза на 56-годишния, че процесът на екстрадиция“ вече
Коментари Харесай

Американски шофьор, „свързан с тайните служби“, избяга от Обединеното кралство, след като катастрофа остави медицинската сестра неспособна да ходи

Силата също сподели на 56-годишния, че „ процесът на екстрадиция “ към този момент е почнал, откакто Калдерон напусна страната, с цел да се върне в Хюстън, Тексас, в Съединени американски щати с търговски полет на 25 ноември.

Полицията също сподели на госпожа Donowho, че са получили „ уверения “ от неговия шеф, че той няма да напусне страната, само че не посочи кой е работодателят беше.

Г-жа Доноухо от Малвърн, Уорчестършър, сподели, че не е могла да върви шест седмици след конфликта – при който тя счупи и двата си глезена, както и получи фрактура на гръдната кост и счупена кост в ръката й.

Hereford Times сподели, че специалността на обвинения е била американски боец по време на правосъдното чуване през декември.

Калдерон е разказан като „ частен жител “ от Американското посолство и полицията споделиха, че той е бил в Обединеното кралство с работна виза.

Разбира се, че няма проблеми, свързани с дипломатическия имунитет в тази ситуация и че полицията не е била известена за каквото и да било желание на Калдеро...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР