Силата, която демонстрира до момента в предаването, никак не отговаря

...
Силата, която демонстрира до момента в предаването, никак не отговаря
Коментари Харесай

Направиха Гатьо на пух и прах: В леглото е кръгла нула

Силата, която показва досега в предаването, по никакъв начин не дава отговор на напомпаните му мускули, подиграват се хората, които го познават

Гатьо от " Игри на волята " бързо се трансформира в най-отрицателния облик в шоуто. Подигравките по негов адрес като че ли се ускоряват в мрежата след всеки идващ епизод. 

И е реалност, че силата, която показва досега в предаването, по никакъв начин не дава отговор на напомпаните му мускули. Дори хапливата кулинарка Мариела Нордел, която досега не се е изказвала обществено за шоуто, не можа да се сдържи и непосредствено съобщи, че такива като него са кръгла нула сред завивките. 

" Не обичам такива тв шоута вид " Бързи, смели, сръчни ", с изключение на, в случай че не са за деца до 13 години, само че този сезон на " Игри на волята " прелестно ме изненада! Ако бях с 35 години по-млада, сигурно щях да се запиша, тъй като доста ме кефят такива нацепени батки кат' тоя Гатю, а като го метнеш във водата е съсел. Мушкат протеини през два часа, напомпал е мускули, а мощ няма.... За в леглото да не приказваме - пробвала съм ги тия и там не дублирам ", разяснява Мариела слабото показване на Гатьо в следващата борба. 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР