Силата и енергията на Бог ни помага да успяваме и

...
Силата и енергията на Бог ни помага да успяваме и
Коментари Харесай

Как да се заредим с Божествена енергия?

Силата и силата на Бог ни оказва помощ да съумяваме и да преодоляваме каквото се изпречи на пътя ни. Когато сме заредени с нея, имаме мощен глас, ясна мисъл, усещаме се способни да вървим напред и да се развиваме, усещаме възприятие на берекет, признателност и единство с всичко към нас.

Ако желаете, може да наречете тази сила и Вселенска сила, изначална мощ, мощ на Светия Дух, Космическа сила. Всъщност приказваме за едно и също – всесилен енергиен заряд, без който не можем да съществуваме и да сме пълноценни.

Има разнообразни способи за зареждане с Божествената сила. Ето най-могъщите и най-лесните за осъществяване.

Молитвата ни зарежда с Божествена сила

Най-могъщия метод за зареждане с Божествена сила е посредством религия и молитва. Изберете молитва, която дава отговор на вашите визии и стремежи и я запомнете, като изначало може да си я четете. Ако не желаете да ползвате подготвена молитва, може сами да си съставите, като включите в нея най-важните за вас неща, които желаете да споделите с Бог и Божественото начало. Не забравяйте да благодарите доста пъти за всичко, което получавате. Може и нея в началото да запишете на лист, до момента в който я наизустите.

Започнете да си повтаряте молитвата всеки ден, като може да го вършиме заран и вечер. Колкото по-слаби и незаредени с Божествена сила се чувствате, толкоз по-често си повтаряйте молитвата. Важно е да го вършиме с същинска религия и отдаденост, с цел да има резултат. Представяйте си, че по този начин се свързвате с Господ и че той ви изслушва и закриля. Скоро ще установите какъв брой доста неща са се трансформирали за вас и какъв брой мощно чувствате Божествената сила да протича през вас.

Църковен напев или мантруване

 Зареждане с Божествена сила?

Зависи от вярата ви, може да изберете църковен напев или мантра, или някаква прославяща Бог или Божествената майка (в каквото вярвате) ария. Ако може да ги изпявате всеки ден, правете го като обред – да кажем едновременно. Още по-добре ще е, в случай че имате опция да се включите в певческа група, която извършва сходни песнопения. Груповата сила и обединяването на мисъл и гласове още повече оказва помощ за прокарването на енергиен канал, по който да получавате мощ и Божествена сила.

В случай че не можете или не обичате да пеете, намерете запис на сходни напеви, които допират сърцето ви. Слушайте ги колкото можете по-често. Изберете да вършиме това, когато сте на умерено място, когато сте в усамотение и имате опция напълно да се отдадете на звука и думите. Тази процедура също ще ви зареди с голямо количество Божествена сила.

Визуализацията ни дава от Божествената сила

Целенасочено търсене и зареждане с Божествена сила може да се реализира посредством визуализация. Тук би трябвало да употребявате силата на мисълта и въображението, с цел да си визиите по какъв начин Божествената сила влиза във вас. Действително, тя е на всички места. Просто би трябвало да я усетите и да позволите да доближи до душите и телата ви.

Седнете или легнете по този начин, че да ви е комфортно. Затворете очи и започнете да си представяте по какъв начин от небето към вас се спуска ярък, златист лъч от светлина. Вие знаете, че това е Божествената сила, която ви зарежда със мощ, воля и религия. Представете си, че тя доближава до тялото ви и ви изпълва напълно със златиста светлина. Когато поемате въздух, визуализирайте, че поемате и нова порция сила. „ Пълнете “ по този начин въображаемо физическото си и духовното си тяло, до момента в който почувствате, че сте се заредили изцяло. След това благодарете за тази сила и се впуснете в дебрите на живота, с цел да употребявате всичкия този заряд за положителни каузи и мисли.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР