Сигурността на София е по-важна тема от търговията с Обединеното

...
Сигурността на София е по-важна тема от търговията с Обединеното
Коментари Харесай

Кметът Терзиев избяга от извънредното заседание за сигурността на града

" Сигурността на София е по-важна тематика от търговията с Обединеното кралство. Несъстоятелно е Васил Терзиев да избяга от съвещание поради среща с английския комисар Крис Бартън. Терзиев даже не дава отговор за търговията сред двете страни ", това съобщи общинският консултант и някогашен началник на СОС Георги Георгиев.

" Кметът на София напусна изключителното съвещание, на което обсъждахме сигурността на града ни малко след началото му.
Затова прекратихме съвещанието, до момента в който се върне в залата.

Кметът по закон дава отговор за сигурността в града. Терзиев освен отхвърля да има такава отговорност, само че и напусна съвещанието, тъй като имал “неотложна ” среща с... комисаря по външна търговия на Обединеното кралство. Не знам за вас, само че съгласно мен проблемите със сигурността в София би трябвало да са по-важни за кмета от външната търговия на друга страна с Европа, поради това че кметът ни не съставлява по търговски въпроси Европейски Съюз...

Работното изключително съвещание имаше една цел - да изслушаме виновните органи за ограниченията, които са подхванати и ще се подхващат, с цел да подсигуряват сигурността на жителите в столицата. Чухме представителите на Министерство на вътрешните работи и Държавната организация за бежанците ", добави Георги Георгиев.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР