Сигурността е засилена в центъра на Москва в ранните часове

...
Сигурността е засилена в центъра на Москва в ранните часове
Коментари Харесай

Отцепиха Кремъл и ключови места в Москва заради „преврата“ на Пригожин и „Вагнер“

Сигурността е засилена в центъра на Москва в ранните часове на събота. Разположени са полицейски кордони пред държавни здания, транспортни уреди и други основни места в съветската столица, предава Ройтерс.

Часове по-рано съветските управляващи упрекнаха ръководителя на частната армия " Вагнер " в образуване на въоръжен протест, откакто той се закле да отмъсти за убийството на 2000 негови бойци от съветската войска, за което той твърди, без доказателства.

Русия стяга ограниченията си за сигурност

Видеозаписи, оповестени в съветските локални телеграм канали в Ростов на Дон рано, най-големият град в Югозападна Русия от тази събота, демонстрират въоръжени мъже в униформи, които заобикалят районното ръководство на полицията в града, принадлежащо на Министерството на вътрешните работи.

Властите в южните съветски райони обявиха, че се подхващат ограничения за гарантиране на публичната сигурност, откакто създателят на съветската частна войска „ Вагнер “ уточни, че възнамерява да изпрати хора в Москва, с цел да смъкна военното управление по време на „ марш на справедливостта “.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР