Сигурно сте запознати с някои от тенденциите през последните години

...
Сигурно сте запознати с някои от тенденциите през последните години
Коментари Харесай

Най-подходящите цветове за дома ни според зодията

Сигурно сте осведомени с някои от трендовете през последните години – промишлен жанр или шаби изискан. Но обмисляли ли сте модел за интериорен дизайн, който е малко по-персонализиран? Например, по отношение на зодиакалния ви знак. Първо, евентуално ще бъдете естествено привлечени от нюансите на вашия знак и ще почувствате чувство за дом и уют, когато сте обгърнати в тези цветове. И две, това е удобен метод да стесните безкрайния набор от благоприятни условия за избор.
Овен - розово, коралово, блестящо оранжево, жълто 
Като първият знак на зодиака, Овенът е събирач. Тези ръководени от Марс същества са привлечени от цветове с доста топлота. Но колкото и да сте огнени, боядисването на целия ви дом в блестящо коралово от пода до тавана евентуално не е реалистично за множеството бюджети и усети. Така че, изберете неутрална палитра, която да надграждате с акценти.
Телец - маслено зелено, земно кафяво, топло бяло
Телецът се ръководи от любовната планета Венера, която обичайно е обвързвана с белите и зелените цветове. Тази зодия показва плодородните първи дни на пролетта и се усеща най-добре към цветове, които са по едно и също време „ земни “ и ярки. С една дума: растения. Много растения. И какво върви добре с растенията? Светлина.
Близнак – цикламено, лилаво, отровно жълто
Сезонът на Близнаците стартира, когато пролетта се трансформира в лято и цветята са в цялостен разцвет. Тези диви деца блестят в цветове, които биха могли да наподобяват рискови или грозни за хората с по-малко храброст. Така че бъдете дръзки. Заложете на блестящо жълтите столове. Купете превъзходни лавандулови цветя. Дори и през зимата, Близнаците жадуват за това лятно слънце.
Рак - Ментово зелено, неясно тюркоазено, ярко розово
Раците са „ летни ” бебета с сензитивна страна. Те обичат цветовете, които не са безусловно смели, само че имат дълбочина. За материите също са капризни – кадифе би бил забавен вид за тях. То прибавя антично допиране, което Раците изключително обожават.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР