Сигурно сте изморени, напрегнати и нямате време да стигнете до

...
Сигурно сте изморени, напрегнати и нямате време да стигнете до
Коментари Харесай

Годинките си казват думата и бръчките се появяват? Е, сега има лесно спасение

Сигурно сте изморени, напрегнати и нямате време да стигнете до морето – освен това състояние, подозираме, че всичко се отразява на лицето ви и вие изглеждате по-стари, в сравнение с сте в реалност.

Годините постоянно си споделят думата, само че грижите и паниките още повече си проличават. Ако пропускате да полагате усърдие, с цел да сте по-дълго млади, то неприятните резултати не закъсняват за жалост.

И това е забавно - Без бръчки с домакински ботокс - още по тематиката четата на най-хубавия здравен уебсайт zdrave.to

За наслада този домакински крем против бръчки би могъл да ви помогне да се справите с тях – вземете навременни ограничения.



Съставки:
2 лъжици масло от бадеми, което може да заместите и с маслиново
1 лъжица сол, по опция морска
Половин жълтък
Отвара от лайка – 1 лъжица в 200 мл вода, варят се 20 минути.
От нея взимате 2 лъжици
Половин лъжица мед
2 лъжици вазелин

Приготвяне на домашния крем против бръчки:
Когато съберете всички артикули в един съд, започнете да бъркате интензивно на ръка (с лъжица) до приемането на гъста и гладка примес.

Кремът се държи в ледник при ниски температури. Като го поставяте на лицето си е належащо да правите масажиращи придвижвания. Наслоете го задоволително, с цел да може кожата ви да си вземе количеството, което й е нужно. Изчакайте да мине най-много час и го свалете с тампон, натопен във вода. По-удобно е да вършиме процедурата вечер, като си отделите задоволително време преди лягане.

След 4-5 дни ще забележите страховит резултат върху положението на кожата си и бръчките. Магическите резултати ще убедят и близките, че този крем е зложелател №1 на ранните и по-дълбоки бръчки, които от дълго време ви тормозят. Всяка дама си мечтае да наподобява добре, да резервира съвършената си кожа и да излъчва наслада от личната си визия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР