Сигурно ще има предложение още в първа точка да се

...
Сигурно ще има предложение още в първа точка да се
Коментари Харесай

Свиленски: Мая Манолова ходеше пред вратата на Бойко Борисов да се моли за омбудсман

„ Сигурно ще има предложение още в първа точка да се разисква промяна на водача от пет индивида, само че това бързо се завършва, тъй като 135 не желаят промяна. Явно това е демокрацията ”. Това съобщи Георги Свиленски пред Българска национална телевизия във връзка днешния Национален съвет на левицата.

„ Това, което направихме е да вземем мандата от Радев и да го занесем в Народното събрание, попитахме и парламентарно показаните партии дали желаят да има държавно управление ”. Така Свиленски отговори на въпрос обвързван с лидерската срещана в Народното събрание, на която участва Бойко Борисов.

„ Мая Манолова ходеше пред вратата на Борисов да се моли за омбудсман, а в този момент лъже нашите членове и нашите гласоподаватели. Тя си разреши през вчерашния ден да разкритикува минималната работна заплата ”, добави той.

Според Георги Свиленски всяка дума на Политическа партия и Демократична България е Българска социалистическа партия, тъй като без социалистите не може да има държавно управление.

На въпрос дали има изстудяване в връзките сред Нинова и Радев, той отговори: „ Ръководството на Българска социалистическа партия през тези години не сме си разрешили да кажем една дума против президентската институция, само че за сметка на това ние получихме най-големите рецензии от тях ”.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР