Сигурно сега се питате какво е това еджинг. Думата идва

...
Сигурно сега се питате какво е това еджинг. Думата идва
Коментари Харесай

Проста техника за най-бурния оргазъм

Сигурно в този момент се питате какво е това " еджинг ". Думата идва от британски (edge = ръб) и значи нещо като " стигам до ръба и спирам ".

Общо взето, това изложение изяснява всичко, защото е задоволително изчерпателно. При еджинга не става дума оргазмът да се провокира допустимо най-бързо, а тъкмо противоположното: придвижванията би трябвало да престанат малко преди кулминационната точка. Може би не ви звучи изключително добре, само че в действителност тази техника води до необикновен оргазъм, написа " Трафикнюз ".

Всеки, който е получавал оргазъм, познава момента малко преди този момент – точката, от която няма връщане обратно. При еджинга стимулирането стопира тъкмо преди достигането на тази точка, с цел да се направи къса пауза, след което придвижванията не престават.

Въпросният интервал от време трае напълно малко и, несъмнено, изцяло е допустимо да го пропуснете.

Мастурбацията е съвършен способ да се упражнявате. Така ще добиете нюх за тялото си и след известно време ще можете да улучвате безпогрешно верния миг.

Дишането се забързва, цялото тяло се раздрусва от тръпки – в резюме, нужно е да спрете, тъкмо когато е най-хубаво. Паузата би трябвало да продължи до тогава, до момента в който възбудата ви се е уталожила, само че още не е изчезнала. Сега може да започнете изначало. Зависи от вас какъв брой пъти ще повтаряте " упражнението ".

Доказано е обаче, че с всяка последваща пауза оргазмът става още по-бурен.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР