Сигурно се чудите какво е общото между червеното цвекло, орехите,

...
Сигурно се чудите какво е общото между червеното цвекло, орехите,
Коментари Харесай

Храните и напитките, които са задължителни за всяка жена

Сигурно се чудите какво е общото сред аленото цвекло, орехите, фъстъците и бразилския орех. Те ви оказват помощ да поддържате здрава и мощна имунна система. Консумирането на червени чушки, леща, ленено семе, тиквени семки оказват помощ освен за това, само че и да поддържаме добра полова сила.

В основата на положителното женско здраве е и храната, дружно с физическата интензивност. Ето и кои са храните, които е добре да включите в менюто си.
Жената над 50 би трябвало да направи ТОВА, с цел да задържи килограмите си
С придвижване на възрастта в организма ни се случват разнообразни хормонални промени. Това важи изключително за дамите, за които е по-важно под...

Риба

Рибите като сьомга, херинга и други съдържа омега-3 мастни киселини. Тези мастни киселини могат да понижат риска от сърдечни болести до 30%.

Черен шоколад

Редица изследвания показват, че хората, които употребяват черен шоколад имат по-здраво сърце от тези, които заобикалят какаото. Учените преписват изгодите от какаото на полифеноли и флаваноли, противовъзпалителни съединения, оказват помощ за отбрана на сърцето.

Орехи

Не един път сме споменавали, че орехите са потребни за мозъка, само че също по този начин те са потребни и за здравето на сърцето. Съдържат омега-3 мастни киселини, които усъвършенстват кръвообращението и понижават риска от сърдечни болести. Според разнообразни изследвания орехите доста понижават риска от рак на гърдата.

Зехтин

Ако към момента не сте създали средиземноморска диета, то е време да опитате. В нея най-често използваният артикул е зехтинът. Той покачва равнищата на неприятния холестерол и усилва равнищата на положителния.

Храни за добра памет:
За да намалите заболяванията вкъщи през зимата, направете това
Някои етерични масла чудесно се оправят с естественото лекуване на настинки или профилактика на грип и простудни болести. Те са полезн...

·        Скариди – в случай че сте фенове на морските блага, то сигурно ще обикнете скаридите. Те са източник на холин. Това е витамин В4, който взе участие в състава на всички кафези. Дефицитът му се свързва с невротични болести и понижени когнитивни функционалности. Консумацията на скаридите защищава от рак на гърдата.

·        Канела – в случай че в фамилията е имало болен от Алцхаймер, то е добре да вземете ограничения. Задължително прибавете в менюто си канела. Според разнообразни изследвания тя блокира образуването на протеинови елементи, които са в основата на заболяването.

·        Боровинки – те са известни като суперхрана. Основната им цел е да се борят със напрежението и свободните радикали, които са причина за развиването на ракови кафези. Също по този начин, те оказват помощ за по-добра работа на мозъка, вършат кожата гладка и мека.

Храни, които защищават от рак:

·        Куркума – ракът на гърдата е вторият най-разпространен тип и изключително измежду дамите. Куркумата може да ви помогне в битката против него, както и да се преборите със напрежението и свободните радикали.
Не яжте нито една от тези храни през зимата, в случай че желаете да сте здрави
Bитката с заболяванията не е по никакъв начин лесна, само че пък има храни, които оказват помощ да се защитим от появяването на онкологични болести. С цел профил...

·        Домати – високата централизация на ликопен, може да ви помогне да се преборите със свободните радикали и промените на ДНК. Те най-често водят до разнообразни типове рак.

·        Зелен чай – може да се трансформира във вашата обичана напитка. Той форсира метаболизма, понижава напрежението, успокоява ви и дава сила. Още едно позитивно качество е предварителната защита против рак.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР