Сигурно и вие сте забелязвали как някои любовни истории изглеждат

...
Сигурно и вие сте забелязвали как някои любовни истории изглеждат
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън e имала плакат на принц Уилям в общежитието си още преди да се запознаят?

Сигурно и вие сте забелязвали по какъв начин някои любовни истории наподобяват предопределени от ориста . Например тази на Том Круз и Кейти Холмс – когато двамата стават двойка, актрисата признава, че си е падала по него още като тийнейджърка, напомнят от.

Макар и техните връзки да не не престават дълго, при херцога и херцогинята на Кеймбридж казусът е подобен, само че с по-щастлива развръзка и по-малка разлика във възрастта.

 Кейт Мидълтън принц Уилям Getty

В книгата си „ Кейт: Бъдещата кралица “ от 2013 година кралският специалист и биограф Кейти Никол разкрива, че съгласно Джесика Хей - една от съквартирантките на Кейт Мидълтън в колежа в Марлборо, бъдещата кралска персона се е интересувала от принц Уилям още тогава .

„ Тя се майтапеше: „ Няма различен като Уилям. “ Имаше негова фотография на стената си “, споделя още Хей пред изданието Mail on Sunday.

В книгата обаче Кейти Никол изяснява по какъв начин Кейт даже не се е присъединявала към останалите супер почитатели на Уилям в кампуса, когато колежът на принца е посещавал Марлборо за разнообразни събития.

„ Всъщност, когато Уилям отива в Марлборо за междуучилищни събития, Кейт се интересува повече от играта на хокей, в сравнение с от чакането на гол линията на хокейното игрище над Уеджууд, където някои от девойките се струпват, с цел да зърнат принца. Други се събират пред Мил Мийд, където рейсовете паркират, с цел да могат да гонят момчетата, до момента в който потеглят. Но не и Кейт “ , написа Никол в „ Кейт: Бъдещата кралица “.

В първото си публично изявление преди да стане част от кралското семейство Мидълтън отхвърля историята за фотосите на принца в стаята си, като вместо това споделя, че на тях е бил не Уилям, е рекламно лице на марката дрехи Levi's. „ Кейт се разсмива от историята в първото си изявление години по-късно: „ Не, на стената ми беше момчето от рекламата на Levi’s, а не фотография на Уилям “ , гласи още информацията в биографията.

Херцогът на Кеймбридж обаче застава на страната на Джесика Хей в дебата. В изявлението по случай годежа с Кейт Мидълтън двойката се майтапи, разменяйки си следните реплики :

Уилям: Тя имаше 10 или 20 мои фотоси на стената ми в университета.

Кейт: Не, на моята стена беше момчето на Levi’s, а не фотография на Уилям. Съжалявам!

Уилям: Бил съм аз в Levi’s.
 Тайните за връзката на принц Уилям и Кейт Мидълтън  Тайните за връзката на принц Уилям и Кейт Мидълтън  Тайните за връзката на принц Уилям и Кейт Мидълтън  Тайните за връзката на принц Уилям и Кейт Мидълтън
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР