Сигурни сме, че става въпрос за лекарска грешка. В 9.20

...
Сигурни сме, че става въпрос за лекарска грешка. В 9.20
Коментари Харесай

Майката на починалата родилка: Убийство! Дъщеря ми си отиде здрава и права


Сигурни сме, че става въпрос за лекарска неточност. В 9.20 часа излязоха и споделиха, че секциото не е почнало, тъй като има проблем с упойката. Това сподели в утринния блок на Нова телевизия Веска Петрова, майката на умрялата в Плевен родилка след планувано секцио. Бебето на 38-годишната Маргарита към момента е в кома. Смъртта е настъпила в 9.30 часа. Детето го изнесоха в 9.50 часа - било без О2, майката е била умряла. Когато минаха около нас, му даваха изкуствено дишане с една помпичка, сподели бащата на умрялата жена – Петър Петров.

Когато минаха около мен, пипнах щерка ми по ръцете и краката – бяха студени. Казах на лекарите "Дайте си ми детето, то е умряло ". Дъщеря ми е умряла още там, на масата, а не в реанимацията, сподели Веска Петрова. Бащата е безапелационен, че щерка му в никакъв случай не е боледувала съществено. Никога не е имала проблем с упойките, нито пък е имала високо кръвно, както споделят.

Тя си отиде здрава и права, съобщи майката на Маргарита. "Анестезиоложката е някаква баба, изобщо й не вярвам " - това бяха последните думи на щерка ми, уточни Веска Петрова. Родителите на умрялата родилка са безапелационни, че ще изискат записите от камерите. Ще предявим цивилен иск. Това е ликвидиране, акцентира майката на Маргарита. В тази болница не си правят работата както би трябвало. Убиха жива и здрава жена, бебето го изнесоха в сериозно положение. Нямам думи, съобщи бащата на умрялата родилка.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР