Сигурни сме, че няма нищо по-специално от връзката, която един

...
Сигурни сме, че няма нищо по-специално от връзката, която един
Коментари Харесай

За предизвикателството да станеш майка на 23: Рийз и уникалната връзка с дъщеря й Ава

Сигурни сме, че няма нищо по-специално от връзката, която един родител би могъл да има с детето си. Затова днес ще ви разкажем историята на една от най-известните звезди в Холивуд и нейната щерка, с цел да потвърдим, че децата са освен нашият смисъл, само че и ние сме техен образец и ентусиазъм. Да бъдеш родител по никакъв начин не е елементарно, само че няма по-прекрасно възприятие от това да виждаш по какъв начин твоето мъниче пораства и се трансформира в един превъзходен младеж, с който да се гордееш.

Връзката на всеки родител с неговото дете е неповторима и специфична, но отношенията сред майка и щерка са нещо извънредно неизмеримо. И това е реалност даже, когато приказваме за обичаните ни звезди. Актрисата Рийз Уидърспун и щерка ѝ Ава постоянно са споделяли специфична връзка - и това не трябва да ни учудва - та за тях да се гледат една друга, евентуално е като да хвърят бърз взор в огледало. Дъщеричката на холивудската знаменитост  Ава Елизабет Филип наподобява досещ на звездната си майка и по всичко проличава, че е не по-малко надарена.

А до момента в който трансферирате слайдовете сме сигурни, че ще се запитате - по какво вие наподобявате на личните си родители и кой е най-хубавият съвет, който сте дали на вашите деца.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР