Сигнали за униформени, замесени в трафик на мигранти, са пристигали

...
Сигнали за униформени, замесени в трафик на мигранти, са пристигали
Коментари Харесай

Шефът на Гранична полиция: Има сигнали за униформени, замесени в трафик

Сигнали за униформени, забъркани в трафик на мигранти, са дошли в " Гранична полиция " и те незабавно са излъчени на Дирекция " Вътрешна сигурност " за следствие. Това разкри в студиото на Нова ТВ шефът на " Гранична полиция " комисар Росица Димитрова.

" Трябва да отбележим, че в " Гранична полиция " има доста почтени и почтени хора, които работят непрекъснато при тежки условия ", настоя тя и изброи статистиката за спрени и хванати незаконни мигранти.

Мнението й е, че на нужни по-строги ограничения против каналджийството. " Вече сме предложили такива, ще ги предложим и на идващия парламент ", увери Димитрова.

И все още се прави всичко допустимо за обезпечаване на границите ни поради засиления мигрантски напън. Имало укрепване на системите, стартира и потреблението на дронове за предварителна защита на миграцията.

Димитрова напомни, че на 17 август Министерският съвет е отпуснал 1,5 млн. лева за ремонт на оградата по границата ни с Турция и пътищата в региона. Работи се взаимно и с Европейската организация за гранична и брегова защита Frontex.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР