Сигнали за набези и кражби след бедствието по Южното Черноморие.

...
Сигнали за набези и кражби след бедствието по Южното Черноморие.
Коментари Харесай

Сигнали за кражби след бедствието по Южното Черноморие

Сигнали за нападения и обири след бедствието по Южното Черноморие. Докато хората там не престават борбата си с вредите, мародери дебнат за отнесени от водата движимости и коли. Вече има полицейски екипи, които обхождат регионите към Лозенец и къмпинг „ Арапя ”.

„ Мародерите се възползват от нещастието на хората, които са с наводнени каравани. Вземат бяла и черна техника. Имахме много сигнали, само че към момента не сме установили никого като причинител ”, изясни шефът на къмпинга Румен Радев.

От полицията разясниха, че все още има два сигнала за обири. Единият е от плаж „ Бутамята ” на Синеморец - за отмъкнати надуваема лодка и три жилетки. Вчера пък била открадната помпа на аграрни производител.

„ Криминална полиция ” работи по определяне причинителите на кражбите. При нас не са подавани сигнали за открадната бяла и черна техника. Превантивно на територията на къмпингите има екипи на Жандармерията и на полицията ”, уточни началникът на „ Охранителна полиция ” – Царево Петър Янчев.

През цялото денонощие се правят обходи на „ Арапя ”, „ Оазис ”, „ Нестинарка ” и в Лозенец.„ Хората да не се тормозят и да се обръщат към органите на реда. Ще създадем, каквото е нужно за документиране на този тип закононарушения ”, акцентира Янчев и добави, че униформените ще останат на място, до момента в който не се възстановява ситуацията, предава Нова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР