Сигналът за убийството на Мартин Божанов-Нотариуса е подаден от съпругата

...
Сигналът за убийството на Мартин Божанов-Нотариуса е подаден от съпругата
Коментари Харесай

Сигналът за убийството на Мартин Божанов е подаден близо час след стрелбата

Сигналът за убийството на Мартин Божанов-Нотариуса е подаден от брачната половинка му сред 50 и 55 минути след осъществяване на закононарушението, съобщи на брифинг шефът на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Любомир Николов. Свидетелите, които са възприели изстрелите, също не са алармирали органите на Министерство на вътрешните работи незабавно, добави той.

Относно парцелите на Божанов, Николов съобщи, че разполагат с оперативни данни за доста парцели, само че на негово име и на името на ръководените от него компании, те са единици.

" Все още правим процесуално-следствени дейности с оглед събиране на данни и условия по отношение на съответни хипотетични причинители, местонахождение, диаметър на оръжие, тип на оръжие, както и откриваме лица от близкия му кръг, с които занапред ще стартираме да работим ", изясни Любомир Николов.

В Софийска градска прокуратура има едно следствие за активността на Божанов, сподели заместител градският прокурор Иво Илиев.

" То се касае за имотни измами, за пране на пари, получени от тези имотни измами, и за насила във връзка с съдии, които са гледали цивилен каузи, по които той има някакъв интерес. По това досъдебно произвеждане той не е бил притеглен като обвинен, тъй като не е завършило следствието ", разяснява Иво Илиев.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР