Сигналът за пътния инцидент, който стана в района на 46-ия

...
Сигналът за пътния инцидент, който стана в района на 46-ия
Коментари Харесай

Последна Информация За Трагичната Катастрофа, В Която Загина Певецът Николай Николов

Сигналът за пътния случай, който стана в региона на 46-ия километър при село Пчелиново, бе подаден през вчерашния ден към 13.45 часа. Лекият автомобил, ръководен от Дюлгерски, се е блъснал с автовоз. 28-годишният Николай Николов почина на място, а водачът е превозен в Университетската болница в Стара Загора. Шофьорът на автовоза не е потърпевш, само че е в потрес. Опитал се да избегне удара с леката кола, само че на вятъра - евентуално поради мокрия път и несъобразена скорост автомобилът е поднесъл.

Дюлгерски и Николов са пътували за Русе, където трябвало да вземат участие в два концерта дружно с Константин Кацаров.

" Тъга и изтощение. Това усещам сега. С Николай Николов - NI.co и Pavel Dyulgerski, през тези два дни трябваше да изнесем два концерта в Русе. Да споделим една сцена. Не се случи. Чаках ги, само че закъсняха. Твърде доста. После пристигна Истината. Груба и нахална. Николай почина по пътя към следващата си сцена, а Павел сега се бори за живота си - евентуално най-тежката борба.

Смятах да замълча в символ на печал. Простете ми! Няма да го направя. След няколко часа - довечера, ще се кача на същата сцена на която двамата ми другари не съумяха - до брега на река Дунав. Това няма да е концерт, а разговор. Имам какво да кажа. Причината е: " Николай и Павел ". Навън вали...Пазете се, другари! ", написа Кацаров във Facebook.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР