Сигналът за душеното коте от служебния правосъден министър Крум Зарков

...
Сигналът за душеното коте от служебния правосъден министър Крум Зарков
Коментари Харесай

Кирил Икономов: Да, аз пуснах сигнала срещу Крум Зарков!

Сигналът за душеното коте от служебния правосъден министър Крум Зарков е пуснат от мъжа на Мая Нешкова Кирил Икономов. Това удостовери пред Lupa.bg брачният партньор на певицата. 

" Може би трябваше да се даде публичност по-рано за случая. В сигнала истината съм написал. Не искам обаче повече да приказваме за това. Каквото е трябвало, съм споделил ". Това изясни пред медията ни Кирил Икономов. 

По случая Крум Зарков е дал показания пред служителите на реда от районното ръководство. Правосъдният министър отхвърли да е упражнявал принуждение, над което и да е животно през живота си, както и съобщи, че в противен случай - взел е от улицата малко коте предходната година. 



Ето какво пояснение е дал пред ченгетата Зарков през 2020 година, когато е станал случаят:

" Часът е среднощ в събота против неделя. Чувам мощен тропот на входната врата. Вижда се контур на мъж зад нея и аз отворих, с цел да видя какво се случва. Отваряйки вратата, в коридора ми се втурна котка. Очевидно животното е било заклещено сред вратата и подплашено стартира да скача из целия апартамент. 
Катери се по стените, бута мебелите. В дома ми живеят двете ми деца. Синът ми на 6 година спи в легълцето... За да не скочи в креватчето на дребното ми дете на 1 година и 6 месеца, аз хванах котката с ръце, при което тя стартира да ме хапе и дращи.

Ръцете ми щедро кървяха, когато изнесох котката отвън жилището. В този миг се събуди съпругата ми, която се стресна от това да ме види измежду нощ, облян в кръв. 
Държа да подчертая, че виновността не е моя ". 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР