Сигнал за стрелба на детска площадка в жк. „Студентски град“

...
Сигнал за стрелба на детска площадка в жк. „Студентски град“
Коментари Харесай

МВР с последна информация за стрелбата на детска площадка в София

Сигнал за пукотевица на детска площадка в жк. „ Студентски град “ е получен през вчерашния ден към 18:40 часа. Незабавно пристигналите екипи от чиновници на 07 районно управление (на МВР) са открили на място потърпевшия мъж. Той обяснил, че малко по-рано е бил атакуван от двама мъже, поради отправена забележка. Те му нанесли побой, а единият от тях създал изстрели с револвер, след което избягали в незнайна посока.

Пострадалият е прегледан в болница от където е освободен за домашно лекуване с порезни рани на главата и охлузвания по тялото, без заплаха за живота.

Извършен е оглед на местопроизшествието, конфискувани са материални доказателства. В рамките на оперативните дейности са арестувани двама мъже – 19-годишен от София и 36-годишен от с. Лехчево, с криминалистически регистрации. В жилище населявано от арестуваните в жк. „ Студентски град “, са открити и конфискувани 3 газови револвера.

Образувано е досъдебно произвеждане по чл.144, ал.3 от Наказателен кодекс. Работата по изясняване на всички обстоятелства и условия към случая продължава под наблюдението на прокуратурата.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР