Сигнал за пребито от полицаи дете в Сандански в петък,

...
Сигнал за пребито от полицаи дете в Сандански в петък,
Коментари Харесай

За бито от полицаи дете алармира депутатът от БСП Антон Кутев

Сигнал за пребито от служители на реда дете в Сандански в петък, 23 ноември вечерта огласи депутатът от Българска социалистическа партия Антон Кутев в изказване за медиите в Народното събрание. Сигналът е от Неправителствени организации " Конфедерация за отбрана на децата ", заяви депутатът. Според описа му 4 деца на възраст 17 година и 13 година влезнали в спор с различен човек, съобщи кореспондент на Actualno.com
" Човекът, с който се спречкват тези деца се оказва граждански служител на реда, който по това време не е на работа. След към 5 минути идват 3 полицейски коли и пребиват много крепко едно от децата ", описа Кутев и добави, че младежът бил обичай с изключение на пред другите деца и в самото районно.
" Аз не съм бил там, само че имам сигналът и здравната експертиза, която недвусмислено демонстрира принуждение в непозволени рамки ", съобщи Кутев и насочи молба медиите да потърсят отговори на въпросите какво се е случило, какво е наложило един юноша да бъде обичай от повече от 5 служители на реда, има ли превишаване на правата на служителите на реда и какви ограничения ще бъдат подхванати.
" Разбрах, че детето се е държало предизвикателно, само че съгласно показанията на другите деца не е налитало на пердах ", сподели още депутатът и посочи, че съгласно здравната експертиза младежът има над 20 рани по цялото тяло.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР