Сигнал за агресия и побой. Кандидат за кмет на Берковица

...
Сигнал за агресия и побой. Кандидат за кмет на Берковица
Коментари Харесай

Жена твърди, че е пребита от кандидат за кмет, защото не гласувала за него

Сигнал за експанзия и побой. Кандидат за кмет на Берковица преби жена, която била член на комисия от неговата партия. Това твърди пострадалата.

По описа на дамата всичко се случва ден след първия тур на локалните избори. „ Милован Жан Панталеев ми звънна по телефона и стартира да ме наскърбява с нецензурни думи, измежду които „ Мърлячка, ние ще те унищожим ”. Каза ми да отида в офиса му, където беше цялостно с хора ”, описа Мая Шейнова.

В офиса бил претендентът за кмет, Зоя Иванова – общински консултант, и още един мъж. „ Започнаха да ме блъскат, да ме бият и наскърбяват. Блъскаха ме към вратата и в столовете ”, твърди пострадалата.

Жената снимала всичко с телефона си, само че записът бил заличен от претендента за кмет. Обяснението за експанзията пристигнало малко по-късно, в телефонен диалог: „ Пита ме за какво не съм гласувала за общински консултант от тяхната партия. Каза ми, че като съм пускала бюлетината, листчето се било отворило и видели, че съм гласувала за различен консултант ”, изясни Шейнова.

Потърпевшата подава тъжба в полицията. След това при обзор от правосъден доктор е открито, че има кръвонасядания по бедрото и гърба. Екип на NOVA потърсил Милован Панталеев, който обяснил, че ще намерения и ще върне позвъняване, с цел да опише своята версия – това обаче не се случило. На този декор, от прокуратурата в Монтана обясниха, че материалите от полицията по случая са предадени на обвинението в сряда.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР