Сидни Суини показа невероятната си фигура, докато беше без сутиен

...
Сидни Суини показа невероятната си фигура, докато беше без сутиен
Коментари Харесай

Сидни Суини без сутиен в много разголен топ за премиерата на филма Immaculate

Сидни Суини сподели невероятната си фигура, до момента в който беше без сутиен в доста разсъблечен топ за премиерата на кино лентата си Immaculate.

The 26- годишната звезда на Euphoria остави доста малко на въображението в смело бяло горнище, което показваше страничните й цици. Сидни притегли вниманието с блестящо бялото горнище на Balmain, което беше направено от бели цветя, с ръка, увита към кръста.

Тя съчета горнище с тъмни разкроени долнища, когато излезе на аления килим. Красавицата прибра косата си обратно за мокра визия и изглеждаше блестящо с голи палитра грим.

Облеклото срещна смесена реакция от почитателите. Повечето от тях го харесаха и се стекоха в акаунта на Сидни в Instagram, с цел да разясняват. Един сподели: „ Това е прелестен жанр. Друг сподели: „ Мога ли да взема назаем това горнище, откакто приключите с него? “

Друг се обърна към тези, които са комплицирани от дръзкия външен тип. Тети сподели: „ За тези, които ненавиждат облекло: Това е алюзия към тематиките на кино лентата, изключително когато е по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР