Сибирска гора е оформена да изписва думата Ленин …Руски фотограф,

...
Сибирска гора е оформена да изписва думата Ленин …Руски фотограф,
Коментари Харесай

Сибирска гора е оформена да изписва думата Ленин

Сибирска гора е завършена да изписва думата Ленин …Руски фотограф, благодарение на дронове, е снимал въздушни фотоси на изключително неповторима групировка от борови дървета (HiddenTruth.site).

 Селективното засаждане на дървета може да докара до впечатляващи резултати
Селективното засаждане на дървета може да докара до впечатляващи резултатиРазположена наоколо до град Омск (Omsk), Тюкалинск (Tyukalinsk), в Южен Сибир, площта на боровата гора е деликатно планувана да изобразява думата „ Ленин “ на съветски език.Най-вероятно, дърветата са засадени през 1970 година, на 100-годишнината от рождението на Ленин.Фотографът Слава Степанов споделя: “По земята е като разходка през елементарна гора, само че такава, засадена от човек. Всички дървета са засадени по права линия.

 news pine trees 1 - Сибирска гора е завършена да изписва думата Ленин
В Съюз на съветските социалистически републики хората били доста фокусирани върху годишнини, изключително рожденият ден на Ленин и годишнината от Октомврийската гражданска война от 1917 година ”Четете още: Геолози демонстрират нови карти на изгубения континент Зеландия (видео)Когато новинарската емисия на Радио Свободна Европа интервюира хора, живеещи наоколо, множеството споделят, че са чували за оформянето на дърветата, само че не знаят къде или по кое време е направено.
Степанов споделя още: “Всяка фабрика, всяко дружество или даже цели села се опитвали по някакъв метод да изразят поздравите си по-високо, по-силно, по-мощно, с цел да бъдат по-интересни и по-забележими от останалите.Наред с други неща е била и концепцията, че комунизмът ще бъде безконечен. ”
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР