Си Ен Ен провери видео, споделено в социалните медии в

...
Си Ен Ен провери видео, споделено в социалните медии в
Коментари Харесай

Руска военна колона се насочила към Донбас

Си Ен Ен ревизира видео, споделено в обществените медии в понеделник, показващо огромна колона от съветски военни транспортни средства покрай Матвеев курган, населено място в съветската Ростовска област. Превозните средства се виждат обърнати на северозапад, в посока към Донбас.

Високопоставен украински чиновник в понеделник също съобщи, че ", предупреждавайки, че Русия продължава да натрупа сили в района.

В изявление по националната телевизия Вадим Денисенко, консултант на министъра на вътрешните работи, сподели:

" От моя позиция тази огромна атака (на Изток) към този момент е почнала. Трябва да разберем, че няма да забележим повторението на 24 февруари, когато започнаха първите въздушни удари и детонации и казахме: " Войната стартира.` Голямата атака де-факто към този момент е в ход. "

Украински и западни публични представители обявиха през последните дни, че са следили пренасяне на съветски войски в Донбас след неуспехите на Москва в опитите да превземе Киев.

" Да, към момента няма огромни борби, които да се разискват толкоз доста през последните няколко дни. Но като цяло можем да кажем, че офанзивата към този момент е почнала ", сподели Денисенко.

В понеделник вечерта беше обявено, че - авиационния комплекс " Кинжал ", с цел да унищожат командния пункт на украинската войска в Донбас. Това са съобщили от съветското министерство на защитата, представени от " Интерфакс ".

Още на 6 април украинският вицепремиер и министър на реинтеграцията на окупираните територии Ирина Верешчук се обърна към жителите на Луганска, Донецка и Харковска област и ги
 Войната не е за Донбас, а е против Съединени американски щати - призна Сергей Лавров
Войната не е за Донбас, а е против Съединени американски щати - призна Сергей Лавров

Целта е в действителност е " да се постави завършек на безразсъдното владичество на Съединени американски щати и други западни страни "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР