Швейцарската шофьорска книжа, която е използвал Георги Семерджиев, е фалшива.

...
Швейцарската шофьорска книжа, която е използвал Георги Семерджиев, е фалшива.
Коментари Харесай

Швейцарската шофьорска книжка Семерджиев е фалшива

Швейцарската шофьорска бумаги, която е употребявал Георги Семерджиев, е подправена. Това излиза наяве от формалния отговор на Интерпол Берн, след отправено от ДМОС-МВР питане.

" Във връзка с тежката злополука на бул. „ Черни връх “, на 06.07.2022 година в Дирекция „ Международно оперативно съдействие “ е получено питане от ГДНП с молба за незабавна инспекция на свидетелството за ръководство на МПС на лидера, предизвикал случая ", оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

" Оправено е незабавно питане до Интерпол Берн, като е предоставена и наличната в ДМОС информация за лицето. Ден по-късно – на 07.07.2022 година, е получен отговор от швейцарските управляващи, в който се показва, че лидерът не е регистриран в националната база данни на страната за притежатели на СУМПС. Той няма годна шофьорска брошура (настояща или предишна), издадена от швейцарските управляващи. Информацията е предоставена на ГДНП на 08.07.2022 година ", излиза наяве от известие на Министерство на вътрешните работи.

GlasNews.bg напомня, че през вчерашния ден извънреден коментар по тематиката направи някогашната другарка на Георги Семерджиев - Вероника Никифорова. Пред екипа ни тя заяви, че книжката му не била подправена. " Книжката не е подправена, персонално с него съм била в Цюрих, Швейцария. ", съобщи Никифорова.

Междувременно през днешния ден стана ясно, че полицайката Симона Радева от Първо районно управление (на МВР) в София е отстранена от служба за период от 2 месеца, считано от 8 юли. Законът разрешава еднократно удължение на периода с още един месец. За Радева се твърди, че е помогнала на Георги Семерджиев да се укрие след тежката злополука с две жертви на бул. " Черни връх " в София.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР