Швейцарската компания Bloom Diagnostics обяви пускането на европейския пазар на

...
Швейцарската компания Bloom Diagnostics обяви пускането на европейския пазар на
Коментари Харесай

Създаден е бърз тест за определяна на C-реактивен протеин в капилярна кръв

Швейцарската компания Bloom Diagnostics разгласи стартирането на европейския пазар на бърз тест за премерване на C-реактивен протеин, съобщи pharmatimes.com. Възпалителният маркер е високоинформативен индикатор, постоянно прилаган в клиничната процедура при редица болести и положения.

Тестът е предопределен за прилагане от медицински експерти и дава опция бързо да се мерят и количествено дефинират стойностите на CRP при възрастни на и над 18 и години. Той регистрира пет степени според от равнищата на CRP, в тестваната проба – от естествени до високостепенно инфектиране.

Тестът разрешава също по този начин на здравните експерти да тестват равнищата на CRP от една капка капилярна кръв и да получават точни резултати за минути. След убождане кръвните проби се попиват от тест лента.

Според специалисти от компанията главната цел е да се образува позитивна настройка към тестването като метод за предварителна защита и опция за ранно лекуване на съществени болести, свързани с инфектиране.

Възможността за бързо тестване на CRP е значима за лекарите, а въвеждането на един елементарен и наличен инструмент за премерване и количествено установяване на възпалителния статус на организма може да бъде извънредно потребен, безапелационни са от Bloom Diagnostics.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР