Швеция отново е от добрата страна на махалото на успеха

...
Швеция отново е от добрата страна на махалото на успеха
Коментари Харесай

Шведският модел срещу COVID-19 отново буди възхищение

Швеция още веднъж е от положителната страна на махалото на триумфа в битката на държавно равнище против.
Според шведските здравни управляващи през лятото се следи доста бърз спад в разпространяването на заболяването и в този момент Швеция има по-ниски равнища на зараза, в сравнение с в множеството страни в Европейския съюз. След като беше необятно подложен на критика за отбягване на тежки ограничавания и ограничавания, шведският модел още веднъж провокира удивление, разяснява изданието Еuronews, представено от БГНЕС.
 92 са новите случаи на COVID-19 у нас 92 са новите случаи на COVID-19 у нас
За последното денонощие са регистрирани 92 нови случая на COVID-19 по данни на Единния информативен портал. Направени са 2330 теста....
Много други страни имаха разнообразни подходи, първо карантина, по-късно други ограничения за ограничение. " Вероятно е по-трудно да наредите на хората да вършат неща, в сравнение с да ги помолите да вършат същите тези неща непринудено и мисля, че това може да бъде част от обяснението, само че евентуално ще има разнообразни пояснения във всяка страна ", споделя Йохан Карлсън, шеф на шведската организация за публично здраве.
Според университета " Джон Хопкинс " в Швеция има малко над 85 700 позитивни случая от експлоадирането на пандемията и малко под 5850 души са умряли. През последната седмица имаше към 150 случая дневно, и даже имаше дни без никаква гибел, числа доста по-ниски от тези, преживявани от страни, прибягнали до тежки обществени ограничавания като Обединеното кралство, Франция или Испания.
Въпреки че Швеция има относително огромен брой случаи във връзка с броя на популацията си, наклонността продължава, спрямо Испания и Франция, които претърпяват внезапни скокове.
Швеция също е напред в една от най-значимите числа за развиването на пандемията: степента на позитивност. С увеличението на броя на тестванията е разумно и обикновено броят на случаите да се усилва. Степента на категоричност обаче мери броя на позитивните резултати във връзка с броя на осъществените проби, което дава по-точна визия за епидемиологичната обстановка.
 10 000 души стачкуваха в Мюнхен против ограниченията против ковид (ВИДЕО) 10 000 души стачкуваха в Мюнхен против ограниченията против ковид (ВИДЕО)
Около 10 000 души участваха на протест в баварския град Мюнхен против наложените ограничения за ограничение на разпространяването на коронави...
Някои специалисти считат, че тази втора вълна в Западна Европа се движи от младежи. И макар че в началото това не води до хоспитализации и смъртни случаи с идентична скорост, специалистите се притесняват, че огромният брой случаи измежду младежите се трансферират в по-уязвими пластове от популацията.
Темата продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР