Шведският скиор Кал Халфварсон претърпя необичайна травма по време на

...
Шведският скиор Кал Халфварсон претърпя необичайна травма по време на
Коментари Харесай

Лошо: Пенисът на шведски скиор замръзна по време на състезание!

Шведският скиор Кал Халфварсон претърпя необикновена контузия по време на ски съревнование във Финландия, откакто пенисът му замръзна заради извънредно ниски температури по време на съревнование.

Според Ройтерс при започване на надпреварата в град Рука в североизточна Финландия температурата е паднала до минус 15 градуса.

" Пенисът ми е заледен. Не се майтапя. Трябваше да лежа в палатката 10 минути, с цел да се стопля. Прекалено доста боли. Ужасно е ", сподели Халфварсон.

За Халфварсон това е вторият път, в който получава същата травма и той откри и занимателна страна в случая.

" За благополучие скоро ще имам още едно дете, тъй като в случай че не преставам по този начин, надали бих могъл да стана татко още веднъж ", добави носителят на три медала от международно състезание.

Че това не е толкоз необикновена травма за скандинавските скиори, потвърждава финландецът Реми Линдхолм, който получи същата травма на Зимните олимпийски игри в Пекин. Той се състезава в 30-километровото съревнование и откакто пресича финалната линия, се насочи към тима и изиска бутилка с гореща вода, която незабавно сложи на гениталиите си.

" Можете единствено да гадаете коя част от тялото ми беше замръзнала, когато приключих надпреварата. Това беше едно от най-лошите надпревари, в които съм взел участие. Всичко се свеждаше до това да се боря някак да устоя до края ", сподели тогава Линдхолм.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР