Шведският гигант IKEA става наемодател в Япония, където ще предлага

...
Шведският гигант IKEA става наемодател в Япония, където ще предлага
Коментари Харесай

IKEA пуска под наем апартамент за долар на месец

Шведският колос IKEA става хазяин в Япония, където ще предлага дребен апартамент в столицата.

Жилището се „ простира “ на 10 кв. метра и е ситуирано в регион „ Шинджуку “ в Токио. Цената му е 99 йени на месец или 86 цента, съобщи CNN.

То е изцяло обзаведено с мебели на компанията и приема поръчки за евентуални наематели, които би трябвало да са навършили 20 години, до 3 декември. След това апартаментът ще бъде отдаван в интервала до 15 януари 2023 година.

Посетителят ще би трябвало самичък да заплаща сметките си. Площта не е огромна, само че от IKEA споделят, че са работили интензивно, с цел да се възползват оптимално от пространството. От мебелния производител оповестяват, че при триизмерно планиране на стаята се отварят нови благоприятни условия в едно лимитирано пространство.

Токио е един от най-гъсто обитаемоте градове в света, което основава наклонност за микроапартаменти. Той е дом на малко над 14 млн. души.

Японското поделение на IKEA промотира мястото благодарение на една от плюшените си играчки – синя акула. Тя влиза в ролята на сътрудник за недвижими парцели, профилиран в дребните пространства.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР