Шведските медии, а и агенцията "Нордик Скай" обявиха за сигурен

...
Шведските медии, а и агенцията "Нордик Скай" обявиха за сигурен
Коментари Харесай

Каква е истината и ще идва ли шведският национал в Левски

Шведските медии, а и организацията "Нордик Скай " оповестиха за сигурен прехвърлянето на най-стабилния бранител в скандинавската страна за 2017 година Антон Тинерхолм в Левски. Впоследствие обаче самият състезател разгласи, че това не е по този начин.

Затова и персоналният му сътрудник Пер Йонсон внесе изясненост към протичащото се с клиента му, с цел да разсее всевъзможни спекулации. Той призна, че двамата са били в София за диалози със "сините ", само че нищо повече.

"Истина е, че аз и Антон отидохме в София, даже към момента сме там. Но желаеме да се срещнем с града, с тима, никога това не значи, че имаме подписан контракт! Да, появи се информация за това в обществените мрежи, само че това беше неточност. Как да го кажа - човешки фактор. Срамно е малко, само че е по този начин. "

"Трудно е да се каже дали той ще заиграе в Левски. Искреното му предпочитание беше да пристигна в София и да се запознае с клуба. Но когато и да е може да подпише и с различен тим, до момента в който към момента има време за това ", показа Пер Йонсон.

Шведските медии разкриват, че организацията "Нордик Скай " е била наета още преди няколко трансферни прозореца от играча, само че нещата с нея не вървели добре и съдействието им щяло да завърши след няколко месеца. Въпреки това, от там ще го съставляват при контактите тази зима за възможния му нов тим.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР