Шведската полиция е иззела около 500 килограма наркотици в Стокхолм,

...
Шведската полиция е иззела около 500 килограма наркотици в Стокхолм,
Коментари Харесай

Шведската полиция иззе близо 500 килограма наркотици в Стокхолм

Шведската полиция е иззела към 500 кг опиати в Стокхолм, чиято обща стойност на улицата е към 80 милиона крони (7,6 милиона долара), заяви Асошиейтед прес, цитирайки управляващите.

Арестувани са били трима мъже по съмнение в тежки закононарушения, свързани с опиати, във връзка със съботната акция в Тиресо, южно от шведската столица.

От полицията оповестиха, че са претърсили на къща по различен случай. Това следствие довело чиновниците до адрес в Тиресо, където в склад в жилищна постройка е намерено огромното количество опиати.

" Това е доста огромно изземане ", съобщи Сузане Викланд, заместник-началничка на полицията в Стокхолм, като назова конфискацията на 260 кг амфетамин най-голямото изземане на опиат досега в региона на столицата.

Не беше предоставена спомагателна информация.

Миналия месец полицията в Стокхолм задържа 21 души и иззе кокаин и канабис с улична стойност сред 50 и 100 млн. крони, както и седем единици оръжие.

Викланд съобщи, че това е резултат от „ дейна работа през по-продължителен интервал ", и добави, че търговията с опиати е „ огромна и финансира сериозна проведена престъпност``.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР