Шведската музикална платформа „Spotify“ постигна споразумение с Барселона да стане

...
Шведската музикална платформа „Spotify“ постигна споразумение с Барселона да стане
Коментари Харесай

Заради Spotify: Екипите на Барселона ще рекламират различни изпълнители

Шведската музикална платформа „ Spotify “ реализира съглашение с Барселона да стане техен нов спонсор за идващите четири години. По време на процеса те също по този начин си осигуриха правата за името на стадион, който ще бъде ребрандиран на „ Spotify Камп Ноу “ от идващия сезон.

Двете страни се сплотиха, с цел да основат ново преживяване, като смесят света на футбола с музиката и ще показват най-съвременните технологии на новия стадион за разпространение на музикалните актьори.

Сега „ SPORT “ оповестява за нова любопитна уговорка по договорката. Изданието твърди, че в опит да отдадат респект на разнообразни реализатори от цялостен ​​свят, техните имена биха могли да участват на фланелката на Барселона вместо логото на „ Spotify “. Споменават се имената на реализатори като Шакира, Дъ Уикенд, Джъстин Бийбър и БТС.

Такъв вид договорка не е нещо нечувано. Настоящият испански първенец Атлетико Мадрид подписа любопитно партньорство с „ Columbia Pictures “ за интервала 2003 - 2005 година, когато фланелките на отбора се използваха като билборд за разпространение на филмите на продуцентската къща, като Спайдърмен 2, Питър Пан, Анаконда, Хич и други.

Въпреки това, спрямо 2003 година, този вид съглашение ще получи доста по-различен отговор от почитателите. Това несъмнено би било добра реклама на музикалните актьори, а също по този начин би могло да помогне за популяризирането на Барселона измежду почитателите на съответния реализатор.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР