Шведска медицинска сестра спечели конкурс, който ѝ даде възможност да

...
Шведска медицинска сестра спечели конкурс, който ѝ даде възможност да
Коментари Харесай

Далеч от реалността: Медицинска сестра гледа филмов фестивал на изолиран остров

Шведска здравна сестра завоюва конкурс, който ѝ даде опция да изгледа програмата от 60 продукции на филмовия фестивал в Гьотеборг от фар на изолирания остров Хамнескар край крайбрежията на страната ѝ.

Лиза Енрот победи над 12 хиляди почитатели на киното от целия свят, кандидатствали за премията, написа „ Би Би Си “.

Медицинската сестра, която е на първа линия в битката с COVID-19, е обяснила, че желае да се наслаждения на това „ да бъде част от напълно друг тип действителност в продължение на една седмица “ и на драго сърце би живяла във фара Патер Ностер без телефон, компютър, книги или каквато и да е друга форма на забавление.

„ Вятърът, морето, опцията да си част от напълно друг тип действителност в продължение на една седмица – всичко това е в действителност привлекателно “, изяснява Лиза Енрот. Тя е била превозена на острова през вчерашния ден сутринта и възнамерява всеки ден да разгласява видео, в което да споделя за преживяванията си.

Заради пандемията тазгодишното издание на филмовия фестивал в Гьотеборг се организира напълно онлайн. Организаторите обаче взеха решение да разгласят конкурс, с който да дадат необикновена опция на един обожател да изгледа прожекциите на острова.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР