Шведът Ралф Сундберг, който изрита в главата камериерка в „Слънчев

...
Шведът Ралф Сундберг, който изрита в главата камериерка в „Слънчев
Коментари Харесай

Шведът, изритал камериерка, си тръгна без да плати наложената му глоба

Шведът Ралф Сундберг, който изрита в главата камериерка в „ Слънчев бряг” през юни, си отпътува, въпреки още да не е платил санкцията си.
Ралф Сундберг призна, че се прибира в Швеция, без да е платил присъдената му санкция в размер на 4500 лева, защото нямал достъп до парите си. Щял обаче да заплати всичко.
Според него той е получил наказването, което е заслужавал и в родината му за сходно действие би получил същото наказване.
Заяви още, че е компрометиран от постъпката си и постоянно мисли за потърпевшата.
Вчера съдът, като взе поради чистото му правосъдно минало, го осъди по административен ред на санкция, чийто оптимален размер можеше да бъде 5000 лева Защитата му изиска 1000 лева В последна сметка съдът наложи наказване от 4500 лева
Вчера не беше несъмнено и компенсацията, което той би трябвало да заплати на камериерката Диана Петкова, съобщи бтв.
Така отпреди ден Сундберг е свободен човек и можеше да се прибере в родината си, откакто изкара цяло лято под домакински арест в апартхотел в „ Слънчев бряг”.
" Толкова е смешно това, което се случи в нашата правосъдна процедура, че е чак тъжно. Първо ми беше смешно, по-късно ми стана тъжно и даже се разплаках. Тъжно поради самата мен… Обидата е доста огромна, ужасно огромна! Отиваш на работа и те ритат като парцал… Ужас! ", показа през вчерашния ден Петкова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР